De Vuurwerkspecialist in Brugge en omstreken!

Kostuums

Ben je op zoek naar een griezelig kostuum of een eng masker, dan moet je bij loods 8 zijn. Wij hebben een assortiment van unieke en speciale maskers die rechtstreeks uit Amerika of Mexico komen gemaakt uit stevige latex en zeer mooi afgewerkt zijn. We hebben voor ieder wat wils!

Voor een bijpassend kostuum heb je de keuze uit een mooi aantal capes of volledige suites voor de mensen die het gewoon willen houden hebben we ook kleine accessoires of griezelige t-shirt.

Draag je liever een morphsuite? Dit kan ook op bestelling deze zijn voor groot en klein!

Fx make-up

Halloween BruggeVoor onze make-up en fx make-up werken wij met de beste firma’s samen zij staan garant voor uitstekende kwaliteit van filmbloed tot wax alles kan bij ons verkregen worden is er een artikel niet aanwezig in de winkel dan kunnen wij dit gerust voor u bij bestellen.

voor de mensen die bij hun griezel feestje niet veel tijd hebben is er ook nog altijd onze fx transfers dit is een gemaakte beet of litteken uit latex die je met een beetje water binnen de minute kan aanbrengen een een zeer mooi resultaat geeft.

Lenzen

Bij loods 8 hebben wij ook een zeer groot aanbod aan lenzen voor ieder thema hebben wij een bijpassende lens. Dit zijn lenzen die 3 maanden kunnen gebruikt worden en van hoge kwaliteit zijn. De lenzen zitten afzonderlijk verpakt in een vloeistof. In deze vloeistof kan je de lenzen na gebruik ook bewaren.


Vind ons

Adres

Blankenbergsesteenweg 398-400
8000 Brugge – België
Tel.: +32 50 32 38 38
E-mail: info@loods8.com