De Vuurwerkspecialist in Maldegem en omstreken!

Kostuums

Ben je op zoek naar een griezelig kostuum dan moet je bij De Party Boetiek zijn. Wij hebben een assortiment van enge en unieke kostuums. In verschillende prijsklasse. We hebben voor ieder wat wils!

Er is keuze uit een mooi aantal capes, jurkjes of volledige suites voor de mensen die het wat simpeler willen houden hebben we ook kleine accessoires of griezelige t-shirts.

Halloween Brugge

Fx make-up

Halloween BruggeVoor onze make-up en fx make-up werken wij met de beste firma’s samen. Zij staan garant voor uitstekende kwaliteit van filmbloed tot wax, alles kan bij ons verkregen worden is er een artikel niet aanwezig in de winkel dan kunnen wij dit gerust voor u bij bestellen.

Voor de mensen die bij hun griezel feestje niet veel tijd hebben is er ook nog altijd onze FX transfers. Dit is een gemaakte wonde of litteken uit latex die je met een beetje water binnen de minuut kan aanbrengen. Het resultaat is zeer mooi en echt!

Lenzen

Bij De Party Boetiek hebben wij ook een zeer groot aanbod aan lenzen. Voor ieder thema hebben wij een bijpassende lens. Dit zijn lenzen die 3 maanden kunnen gebruikt worden en van hoge kwaliteit zijn. De lenzen zitten afzonderlijk verpakt in een zout oplossing. 

Halloween Brugge

Maskers

Ben jij op zoek naar een kwaliteitsvol masker? Wij hebben een assortiment van unieke en speciale maskers die rechtstreeks uit Amerika of Mexico komen gemaakt uit stevige latex en die zeer mooi afgewerkt zijn. We hebben voor ieder wat wils!


Adres

Brugse Steenweg 190C
9990 Maldegem – België
BE 0471.452.266

Tel.: +32 50 70 53 89
E-mail: loods8party@gmail.com

Bekijk ons assortiment

Loods 8
www.loods8.com